Cursussen

Elke cursus bestaat uit tien lessen van een uur die wekelijks worden gegeven.

El YoYo biedt deze op ieder niveau aan: van beginner tot gevorderde.

De structuur is zo opgebouwd dat iedere les een stukje shines, partnering en aanvullende informatie als technieken en muzikaliteit bevat.

Gemiste lessen kunnen indien mogelijk in overleg ingehaald worden op  andere lesdagen. Maximaal 1 les inhalen per periode.

Proeflessen

We geven elk kwartaal workshops, bootcamps en proeflessen in Salsa, Bachata en andere stijlen. De workshops, bootcamps en proeflessen zijn betaald. Wil je weten wat we dit kwartaal aanbieden. Klik dan even op het aanmeldformulier.

Prijzen

Een cursus bestaat uit 10 lessen van 60 minuten voor de prijs van € 125,-.

Betalen

Betalen kan via iDeal of betaalverzoek.

Meld je hier aan voor een cursus!

Privélessen

Privélessen worden gegeven in de stijlen Salsa on1, Salsa on2, Bachata, Cha cha cha en Kizomba. Privélessen zijn ideaal voor mensen die in korte tijd zo goed mogelijk willen leren dansen. Door de persoonlijke benadering leer je sneller en gerichter. Ze zijn ook geschikt voor iedereen die graag leert dansen, maar tijdens de  reguliere lessen niet kan. Wil je je extra verdiepen in een specifiek onderdeel uit de les  – zoals spintechnieken, ladies styling, leiden en volgen – dan is een privéles hier de uitgelezen kans voor. Zowel koppels als individuen kunnen zich hiervoor aanmelden. Dit kan op een eigen locatie, maar ook in de dansschool.

 

 

 

Docenten

Rahiem
Caroline
Joni
Manish
Armando

Aanmelding

Aanmelding

  • Wil je ook graag leren dansen?

    Kies hieronder de cursus of les die je graag wilt volgen.
    You can also whatsapp me +31627086654 Rahiem 🙂

El YoYo — Get the salsa loco virus!

Salsa, Bachata and Kizomba dancing classes, workshops and events in Rotterdam.

X