Trouwen

Ga je binnenkort trouwen en wil je er een spetterend feest van maken? Bekijk dan eens de onderstaande opties. Met de hulp van Danschool El YoYo en de vaardige docenten wordt jouw huwelijksdag omgetoverd tot een groot feest. De stijlen Salsa en Bachata lenen zich perfect voor een spetterende start van jouw bruiloft.

Vrijgezellenfeestje

Verras de bruid of bruidegom met een gezellige workshop Salsa, Bachata of Kizomba. Rahiem weet op enthousiaste wijze alle aanwegen in no-time in feeststemming te brengen. Ook handig voor de grote dag, want iedereen kan dansen!

Workshop op de trouwlocatie

Tijdens jouw trouwdag kunnen de gasten vermaakt worden met een opzwepende workshop. Na deze les zal niemand meer stil staan en kan het feest losbarsten. Stijl en duur van de workshop kunnen aangepast worden naar jullie wensen. Een demonstratie door twee topdocenten behoort ook tot de mogelijkheden.

Openingsdans

Jouw genodigden op de mooiste dag van je leven verrassen met een spectaculaire openingsdans? Iedereen met open mond van verbazing achterlaten? Met behulp van de vaardige en gezellige docenten van Dansschool El YoYo is jouw openingsdans zo ingesturdeerd. Na jullie persoonlijke openingsdans, die toegespits wordt op jullie gekozen nummer en wensen, is iedereen ongetwijfeld in feeststemming. Salsa leent zich perfect voor een gepassioneerde openingsdans. Bachata en Kizomba zijn de ideale opties voor een sensuele openingsdans.

Huwelijksarrangementen

Het combineren van bovenstaande opties kan tijdens een huwelijkarrangement. Andere opties zijn: dj, bruidsvisagie en bruiskapsel met touch up. We adviseren graag over alle mogelijkheden om jullie trouwdag persoonlijk en onvergetelijk te maken. Neem contact met ons op voor prijzen en opties.

Aanmelding

Contact voor Huwelijk

El YoYo — Get the salsa loco virus!

Salsa, Bachata and Kizomba dancing classes, workshops and events in Rotterdam.

X