Salsa, Kizomba en Bachata workshops

Proeflessen

We geven elk kwartaal workshops in Salsa, Bachata, Kizomba en andere stijlen. Daarnaast bieden we regelmatig proeflessen aan. 

Bootcamps

El YoYo geeft maandelijks verschillende bootcamps. Heb je geen tijd voor een cursus van tien weken, maar wil je in een dag veel leren, dan is een bootcamp volgen een goede keuze. Leer in een paar uur tijd Salsa, Bachata, Kizomba of een andere stijl. Check de events voor onze eerstvolgende bootcamps.

Workshops voor bedrijven en particulieren

Heb je interesse in een leuke dansworkshop voor je vrijgezellenfeest, verjaardag, personeelsfeest of bruiloft, dan ben je bij El YoYo aan het goede adres. Onze specialiteit is het afstemmen van de workshops op uw persoonlijke behoeften. De mogelijkheden zijn oneindig. Demonstraties, shows, catering, dj’s, make-up en meer: wij maken het mogelijk!

Huwelijksarrangementen

Wij hebben zeer ruime ervaring met het aanleren van een mooie openingsdans, het geven van workshops op bruiloften en het dansen van suprise choreo’s. Dit kan op de dansschool plaatsvinden, of op een locatie naar keuze. We bieden ook bruidskapsels en -visagie aan.

Vraag een introductieles aan!

El YoYo — Get the salsa loco virus!

Salsa, Bachata and Kizomba dancing classes, workshops and events in Rotterdam.

X