Cursussen

Elke cursus bestaat uit tien lessen van een uur die wekelijks worden gegeven.

El YoYo biedt deze op ieder niveau aan: van beginner tot gevorderde.

De structuur is zo opgebouwd dat iedere les een stukje shines, partnering en aanvullende informatie als technieken en muzikaliteit bevat.

Gemiste lessen kunnen indien mogelijk in overleg ingehaald worden op  andere lesdagen. Maximaal 1 les inhalen per periode.

Gratis proeflessen

We geven elk kwartaal workshops, bootcamps en soms gratis proeflessen in Salsa, Bachata en andere stijlen. De workshops en bootcamps zijn betaald. Wil je weten wat we dit kwartaal aanbieden. Klik dan even op het aanmeldformulier.

Prijzen

Een cursus bestaat uit 10 lessen van 60 minuten voor de prijs van € 115,-.

Betalen

Betalen kan via iDeal of contant voor aanvang van de eerste les (neem voor deze optie contact met ons op).

Meld je hier aan voor een cursus!

Privelessen

Privélessen worden gegeven in de stijlen Salsa on1, Salsa on2, Bachata, Cha cha cha en Kizomba. Privélessen zijn ideaal voor mensen die in korte tijd zo goed mogelijk willen leren dansen. Door de persoonlijke benadering leer je sneller en gerichter. Ze zijn ook geschikt voor iedereen die graag leert dansen, maar tijdens de  reguliere lessen niet kan. Wil je je extra verdiepen in een specifiek onderdeel uit de les  – zoals spintechnieken, ladies styling, leiden en volgen – dan is een privéles hier de uitgelezen kans voor. Zowel koppels als individuen kunnen zich hiervoor aanmelden. Dit kan op een eigen locatie, maar ook in de dansschool.

 

 

 

Docenten

Rahiem
Caroline
Joni
Manish

Aanmelding

Aanmelding

Stap 1 van 2

50%
  • Wil je ook graag leren dansen?

    Kies hieronder de cursus of les die je graag wilt volgen.
    Locatie: ViNN, Weena 701
    Meld je hier voor alleen aan als je al salsacursussen hebt gevolgd. Voor de allereerste salsalessen moet je Salsa beginners 1 op zondag selecteren! Locatie: ViNN, Weena 701
    Locatie: ViNN, Weena 701

El YoYo — Get the salsa loco virus!

Salsa, Bachata and Kizomba dancing classes, workshops and events in Rotterdam.

X